SOLUCIONS CORONAVIRUS

S-NET

SAHICASA posa a disposició dels seus clients, mitjançà internet, un innovador sistema d'informació dels productes i serveis contractats, que també permet una nova i millor manera de comunicar-se amb la empresa.

Amb S-Net podrà conèixer tot el que s'ha fet i el que està en procés, i accedir a tota la documentació.

 

Control total

El compte d'usuari permet al Client i als tècnics de SAHICASA fer les operacions habituals de control de tots els dispositius instal·lats i accedir a tota la informació acumulada. En qualsevol moment, qualsevol persona autoritzada, sigui del Client o de SAHICASA, pot Entrar al sistema i, a més de totes les accions actives, pot consultar en quin estat es troben els avisos encara oberts, els tancats (fins i tot els més antics), pot consultar el temps destinat a tancar-los, consultar-hi les dades concretes (dies, hores, productes, operari...), extreure estadístiques per plaga, planta, zona, persona que realitza l'avís, etc.

S-Net permet:

  • accés directe i actualització permanent de tota la documentació formal i legal.
  • obtenció de tota la informació de totes les actuacions, fetes o pendents de fer, en les seves instal·lacions.
  • visualització de la informació en gràfics i planos, cercada i ordenada segons convingui.
  • notificació immediata, exhaustiva i precisa de qualsevol petició de servei o de consulta.
  • aprovar documents.

Això dóna una informació valiosíssima que es tradueix en una millor gestió dels recursos, així com del control del servei, sense oblidar la important reducció dels temps destinats a elaborar documentació, informes i estadístiques. Aquestes últimes es poden presentar de forma automàtica, un cop fixats els paràmetres de selecció, tantes vegades com es vulgui i quan es vulgui. 

Aquest sistema S-Net de SAHICASA està soportat per un sistema de BUSSINES INTELLIGENCE que realitza tota la gestió.


 

 

Contact us

If you would like to ask us any questions, please fill in the following form. Thank you.

Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en sahicasa@sahicasa.cat. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.  

SAHICASA és una empresa
amiga del medi ambient.

Garantim el nostre compromís mediambiental com un valor irrenunciable cap als nostres clients incorporant les últimes tecnologies i recerques basades en la gestió i control de plagues.

Minimitzem l'impacte sobre el mitjà natural i protegim a les espècies beneficioses i només actuem sobre les que, quan es converteixen en plaga, resultin perilloses per a la salut i qualitat de vida.

Reduim al mínim els residus generats i els gestionem de forma òptima amb empreses habilitades, especialitzades en el seu transport i eliminació.

VÍDEO CORPORATIU

Sahicasa és una empresa experta en control de plagues (insectes, paneroles, escarabats de cuina, formigues, mosquits, mosques, vespes, puces, paparres i xinxes), control d'aigües (control de legionel·la, potabilitat, piscines i jacuzzis , etc.) i serveis ambientals (tractaments de prevenció i desinfecció Covid-19/SARS, qualitat de l'aire interior, eliminació de males olors, etc). Sahicasa actua a tot Catalunya, però especialment a les províncies de Barcelona, Tarragona i Lleida. Aquest és el nostre vídeo corporatiu.